top of page

ALGEMENE INFORMATIE

HOE MAAK IK EEN AFSPRAAK?

Afspraken maken kan telefonisch op het nummer 059/80 80 79 tijdens de openingsuren van het secretariaat of elektronisch via de link bovenaan deze pagina. Wanneer er elektronisch geen afspraken meer beschikbaar zijn maar u hebt een dringend medisch probleem, aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen.
Indien u dringend een arts nodig hebt na de kantooruren kunt u contact opnemen met de huisartsenwachtdienst op het nummer 1733.

ZIJN ALLE CONSULTATIES OP AFSPRAAK?

Wegens de Covid-19 (coronavirus) crisis zijn alle consultaties op afspraak. Vrije consultaties zijn voor onbepaalde tijd stopgezet.

WAT ZIJN DE OPENINGSUREN VAN HET SECRETARIAAT?

Het secretariaat is elke weekdag geopend.

Op maandag 8u15 - 12u30 en 13u30 - 17u30

Dinsdag: 8u15 - 12u30 en 13u30 - 18u30

Woensdag: 8u15 - 12u30 en 13u30 - 17u30

Donderdag: 8u15 - 12u30 en 13u30 - 18u30

Vrijdag: 8 u15 - 12u en 13u30 - 18u30

HOEVEEL BETAAL IK VOOR EEN CONSULTATIE?

De artsen zijn volledig geconventioneerd en volgen de officiële RIZIV tarrificatie. U betaalt sedert 1 januari 2022 enkel het remgeld. Voor de meeste mensen is dit 1 of 4 euro. Wanneer u niet ingeschreven bent in onze praktijk is dit remgeld volgens de officiële RIZIV tarrificatie hoger: 1,5 of 6 euro.
Voor bepaalde prestaties worden supplementen aangerekend (bijvoorbeeld een wondhechting).

IS ER EEN PATIËNTENSTOP?

De huisartsen van Praktijk Beaufort hebben een patiëntenstop sedert 01/10/2021. Deze stop wordt regelmatig geherevalueerd. Deze stop geldt niet voor familieleden van reeds ingeschreven patiënten of mensen uit de buurt. Vraag meer informatie aan het secretariaat

WANNEER GAAT MIJN HUISARTS IN VAKANTIE?

Dr. Deweert: 
Dr. Debrock: 
Dr. Lenoir: 
Dr. Vanhullebus:
Wanneer uw vaste huisarts niet bereikbaar is, kan een collega de zorgen even overnemen.

WAT IS PRAKTIJK VIERTORRE?

Praktijk Viertorre is een samenwerking van 12 huisartsen in Oostende, verspreidt over 4 locaties. Er is een gedeeld medisch dossier. Wanneer uw huisarts niet beschikbaar is, kunt u zo vlot bij een andere huisarts terecht. Praktijk Viertorre bestaat uit Praktijk Beaufort, Praktijk Mariakerke, Praktijk de Schorre en Praktijk Wellington. Voor meer informatie zie www.huisartsenviertorre.be

BEREIKBAARHEID

Praktijk Beaufort is vlot bereikbaar met de fiets, auto en openbaar vervoer.
Er zijn 2 plaatsen voor snelparkeren voorzien op de openbare parking vlak voor de praktijk.
Met de tram dient u af te stappen aan halte Ravelingen of Mariakerke bad.
Met de bus kunt u afstappen aan halte Distellaan.

IS EEN MONDMASKER VERPLICHT?

NO-SHOW-VERGOEDING

Een mondmasker is niet meer verplicht maar wordt nog steeds aanbevolen in de wachtzaal, zeker wanneer u verkoudheidsklachten of koorts hebt. Indien gewenst kunt u deze verkrijgen aan het secretariaat voor 50 cent.

Indien u uw afspraak meermaals niet nakomt of zelf laattijdig annuleert zien wij ons genoodzaakt een no-show-vergoeding aan te rekenen (30 euro). U krijgt hiervoor geen terugbetaling van de mutualiteit.

Algemene informatie: FAQ
bottom of page